Korjausrakentamisen suunnittelu ja valvonta

Korjausrakentamisen suunnittelua yli viidentoista vuoden kokemuksella.

Vanhan rakennuskannan korjausrakentaminen on haastavimpia suunnittelutehtäviä. Vanhoissa rakennuksissa on usein rakenteellisia puutteita ja usein vanha rakennuskanta on kärsinyt virheellisistä remonteista tai rakennusvirheistä. Rakenteiden rakennusfysikaalinen toiminta ja tieto remonttivaihtoehtojen vaikutuksesta rakenteiden toimivuuteen vuosien kuluessa pitää olla hyvin hallinnassa.

Nykyainen talotekniikka asettaa lisävaatimuksia rakenteiden toteutukseen.

Yrityksemme vahvuuksia ovat työntekijöiden korkeatasoinen ammattitaito

Painotamme suunnittelijan käytännön rakentamiskokemusta, koska hyvä remonttisuunnitelma on toimiva vasta siinä vaiheessa kun rakentaminen voidaan toteuttaa taloudellisesti ja joustavasti.

"Suunnitelmia on helppoa piirtää, mutta käytännön rakentamisesta pitäisi ensin olla vähintään kymmenen vuoden kokemus"
- Vanha sanonta pitää työmaalla harvinaisen hyvin paikkansa

Remonttien toteutukset

Usein tarjoamme kokonaisuuteen myös remontin toteutuksen, jolloin on helppoa varmistaa että rakenteet toteutetaan laadukkaasti ja taloudellisesti suunnitelmien mukaan.

Rintamamiestalon remonttisuunnittelu

Rintamamiestalojen remonttisuunnittelu on meille hyvin tuttua ja teemme myös korjaussuosituksia suurille omakotitalokiinteistöille, taloyhtiöille, rivitaloille ja myös maatilojen vanhaan rakennuskantaan.

Työ aloitetaan kuntokartoituksella käymällä paikan päällä ja suunnitelmia lähdetään laatimaan eteenpäin kohdekäynnin perusteella.

Suunnittelijan minimikoulutus korjausrakentamisen suunnittelukohteissa on rakennusinsinööri.

Ota yhteyttä ja kysy maksuton tarjous

äLä KIRJOITA TäHäN MITääN